Header Image
Home / Soccerstarz

Soccerstarz

Soccerstarz zijn voetbalpoppetjes van 5 cm groot. Er zijn honderden verschillende Soccerstarz van vele bekende voetballers. Bijvoorbeeld van Lionel Messi en Zlatan Ibrahimovic. De verzamel-figuurtjes komen oorspronkelijk uit Engeland en zijn daar razend populair. USM Unique Soccer Merchandise is distributeur van Soccerstarz in Benelux en zet de producten samen met retailers en e-tailers succesvol in de markt.

Enorme doelgroep

Voetbal is de grootste sport ter wereld en heeft een magische aantrekkingskracht op jong en oud. Bovendien zijn steeds meer meisjes en vrouwen geïnteresseerd in voetbal. De vraag naar voetbal fan artikelen is dan ook enorm. Dat biedt kansen voor u. Want wat is er nou leuker dan met voetbal merchandise geld te verdienen voor uw winkel of webshop? USM Unique Soccer Merchandise heeft enkele prachtige concepten voor u!

Grote vraag

In Engeland zijn de afgelopen 5 jaar meer dan 25 miljoen Soccerstarz mini-voetbalfiguurtjes verkocht. Aan kinderen, aan voetbalfans en verzamelaars. De producten zijn door de tussenhandel in Engeland enthousiast en breed omarmd. Soccerstarz worden er verkocht in tijdschriftenwinkels, kiosken, supermarkten, speelgoedwinkels en sportshops. Zowel online als offline. Soortgelijke retailers zijn ook in Benelux de meest succesvolle.

Gek op Soccerstarz!

Soccerstarz mini-voetbalfiguurtjes zijn de blikvangers in uw (web)winkel. Voetbalfans vinden het namelijk prachtig om hun idool te bekijken of in hun handen te hebben. De figuurtjes zien er grappig uit en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Nieuwe figuurtjes worden met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld. Ze worden gemaakt door zeer ervaren beeldhouwers, waarmee Soccerstarz al jarenlang samenwerkt. De spelers zelf zijn ook gek op Soccerstarz!

USM Unique Soccer Merchandise ondersteunt bij uw verkoop. Hier leest u meer.

Top