Header Image
Home / 3D stadion puzzel

3D stadion puzzel

Een uniek fanartikel voor uw voetbalclub: Het stadion in 3D!

In deze tijd, waarin spelers razendsnel van club wisselen, identificeren voetbalfans zich vooral met “hun” stadion. Heilige grond! Er is dan ook grote vraag naar merchandising rondom voetbalstadions. Dat blijkt uit diverse projecten die wij hebben gedaan. Een bijzonder succesvol fanartikel is de 3D stadion puzzel. Dit is een bouwset, die zeer veel lijkt op het echte stadion. De set wordt ontworpen aan de hand van honderden foto’s van het echte stadion. Het resultaat is een schitterend en zeer realistisch product.

Bouwplezier

De puzzel is ongeveer 40 x 33 x 10 cm groot en bestaat uit 100-140 puzzeldelen. Hij is gemaakt van een stevig, bedrukt karton met een speciale coating die zorgt voor een robuust product. De bouw duurt ca. 2 uur. Lijm of gereedschap is daarbij niet nodig. De puzzeldelen zijn voorgestanst en klik je eenvoudig uit de vorm. Uiteraard wordt een duidelijke handleiding meegeleverd. De puzzeldelen zijn genummerd en in de handleiding wordt beschreven waar ze geplaatst moeten worden.

Dit product is absoluut uniek en er is gegarandeerd grote vraag naar bij de fans. Bovendien kunt u als club rekenen op attractieve marges.

Grote navraag

Fans identificeren zich zeer sterk met het stadion. Het stadion is hun trots. Daar voelen ze zich thuis. Wij hebben een klein marktonderzoek gedaan onder consumenten. Daarbij vroegen we onder andere welk gevoel het stadion bij hen opwekt. De antwoorden waren duidelijk: trots, kippenvil, tweede thuis, enz…

Lees meer over het onderzoek.

Top