Header Image
Home / Ondersteuning

Ondersteuning

Fans verzamelen alles van hun idolen. Daarom blijft het zelden bij de aankoop van een enkel Soccerstarz mini-voetbalfiguurtje. Uiteraard is dit bijzonder aantrekkelijk voor uw winkel. Uw klant komt telkens weer terug om zijn verzameling uit te breiden. Deze verzamelwoede kan bovendien worden aangewakkerd met op maat gemaakte communicatiemiddelen. USM Unique Soccer Merchandise ondersteunt u daarbij.

Beste assortiment

USM Unique Soccer Merchandise bekijkt samen met u welk assortiment Soccerstarz het meest succesvol zal zijn. Voor de Belgische markt is er bijvoorbeeld een assortiment met Belgian Legends. Dit assortiment bevat Soccerstarz mini-voetbalfiguurtjes van o.a. Eden Hazard, Kevin DeBruyne, Jan Vertonghen. Natuurlijk is er ook een assortiment Europese top voetballers beschikbaar. De adviesverkoopprijs is € 5,99 per verzamelfiguurtje. De Soccerstarz zijn verpakt in een blisterverpakking.

Bekijk de assortimenten hier.

Communicatie

Na de keuze voor het beste assortiment ontwikkelen we communicatiemiddelen, die de verkoop stimuleren. Bijvoorbeeld toonbank displays waarin u de best verkopende Soccerstarz kunt presenteren. Of posters waarop uw klant zijn verzameling Soccerstarz kan aanvinken. Of leaflets, die e-tailers in de verzenddoos kunnen stoppen. Als vanzelf zal uw klant ook de ontbrekende Soccerstarz bij u  willen kopen!

Promoties

Naast de assortiments-pakketten is er ruime keuze in actie-producten. Denk hierbij aan bundels van 4 Soccerstarz. Of aan voordeel-emmers met 25 Soccerstarz tegen een sterk gereduceerde prijs. Uiteraard behoren op maat gemaakte assortimenten en acties tot de mogelijkheden. USM Unique Soccer Merchandise biedt op al deze vlakken pro-actieve ondersteuning.

Top