Header Image
Home / Rode Duivels

Rode Duivels

De Rode Duivels zijn een belangrijke outsider op het WK 2018 in Rusland en België zal weer op zijn kop staan! Tegelijkertijd is het een mooie kans voor u om te profiteren van deze gekte. USM Unique Soccer Merchandise biedt diverse aantrekkelijke producten, waarmee u het eerste halve jaar van 2018 extra omzetten kunt genereren. Hier een overzicht van de producten. Om zeker te zijn van de producten, adviseren wij om een pre-order te plaatsen. De producten worden slechts eenmalig geproduceerd. Dus op = op!

Blister Pack

De Blister Packs zijn de perfecte aanvulling op de Foil Bags. Want soms wil een consument zeker weten dat hij zijn favoriet koopt. Bovendien kun je met de Blister Packs de ontbrekende voetbalpoppetjes kopen en zo je verzameling completeren. De adviesverkoopprijs is € 5,99. Uw marges zijn gegarandeerd attractief.

Team Pack

De 15 meest populaire Rode Duivels worden gepresenteerd in een prachtige geschenkverpakking. Ideaal als cadeau, of voor mensen die álles verzamelen van de Rode Duivels. Met zijn adviesverkoopprijs van € 39,99 is het Team Pack aantrekkelijk geprijsd voor de consument. Tegelijkertijd is het een schitterend product voor communicatie in folders.

Neem snel contact op voor meer informatie!

Top