Header Image
Home / Grote navraag

Grote navraag

Fans verzamelen alles van hun idolen. Daarom blijft het zelden bij de aankoop van een enkel Soccerstarz mini-voetbalfiguurtje. Uiteraard is dit bijzonder aantrekkelijk voor uw winkel. Uw klant komt telkens weer terug om zijn verzameling uit te breiden. Deze verzamelwoede kan bovendien worden aangewakkerd met op maat gemaakte communicatiemiddelen. USM Unique Soccer Merchandise ondersteunt u daarbij.

Onderzoek

Consumentenonderzoek toont verder aan:

• 77% van de ondervraagden vindt dat de puzzel zeer veel op het echte stadion lijkt
• De puzzel is uitdagend: 60% van de ondervraagden vindt de puzzel niet gemakkelijk en niet moeilijk, 18% vindt hem moeilijk, 4% vindt hem heel moeilijk! De puzzel wordt aanbevolen vanaf 10 jaar.
• 73% van de ondervraagden vindt de prijs (€ 31,99 inclusief gratis verzendkosten) precies goed
• In het algemeen wordt de puzzel met 4,2 van 5 sterren beoordeeld.
Al met al een zeer positief resultaat, waarvan uw club ook kan profiteren!

Een unieke aanvulling op uw merchandising assortiment

De puzzel is een werkelijk uniek product, dat geheel conform uw wensen en eisen kan worden ontworpen. De verpakking maken wij voor u op in uw huisstijl, maar desgewenst kunt u dit ook zelf doen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in de stadionpuzzel reclame voor uw sponsors aan te brengen. Bijvoorbeeld op de boarding – net als in het echt!

Het product wordt uiteraard getest conform de Europese Norm EN-71 voor speelgoed en is daarmee gegarandeerd veilig voor kinderen.
Wij verheugen ons op uw interesse in ons product. Neemt u bij interesse contact met ons op of vraag een monster aan. Uiteraard komen we ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een opgebouwd model te tonen.

Top